Food-KnowHow.com
English  
Deutsch  
   
Neuheiten Suche Hilfe Kontakt Registrieren Impressum Schnellsuche
Katalog

Sonderangebote
 Backbücher
 Kochbücher
 Süßwarenbücher
 Getränkebücher
 Gastrobücher
 Dekobücher
 Diverse Bücher

Herstellung
 Milchprodukte
 Fischprodukte
 Fleischprodukte
 Geflügelprodukte
 Getreideprodukte
 Backwaren
 Süßwaren
 Obstprodukte
 Gemüseprodukte
 Kartoffelprodukte
 Functional foods
 Convenience
 Getränke allgemein
 Bier
 Wein
 Cocktails/Mischgetränke
 Soft Drinks
 Heissgetränke
 Spirituosen
 Lebensmittel allgemein

Prozesse
 Lebensmittelverfahrenstechnik
 Lebensmitteltechnologie allgemein
 Verarbeitungsprozess
 Biotechnologie
 Konservieren
 Verpacken
 Erhitzen/Erwärmen
 Kühlen/Frosten
 Emulgieren
 Mischen
 Auftrennen/Separieren
 Trocknen
 Zerkleinern

Methoden
 Lebensmittelchemie
 Lebensmittelmikrobiologie
 Analytik
 Toxikologie
 Qualitätssicherung
 Hygiene
 Umweltschutz

Zusatzprodukte
 Gewürzen
 Kräuter
 Aromen
 Zusatzstoffe
 Stärke
 Fette und Öle
 Proteine

Sonderbereiche
 Gastronomie
 Catering
 Partyservice

Verschiedenes
 Kochbücher
 Backbücher
 Adressbücher
 Lexika
 Foodposter
 Management
 Transport
 Verpackungsmaterialien
 Rechtsliteratur
 Ernährung/Gesundheit

Insgesamt 1824 Artikel in 67 Rubriken  
 
BuchBuch
Lisa Yockelson, Ben Fink

Chocolate Chocolate


 
Preis: € 31,77


in den Warenkorb

lesenRezension
 
Chocolate Chocolate

Grösseres Bild

 
"...good, well-made chocolate can be assimilated by any stomach which can still digest even feebly." -- Anthelme Brillat-Savarin, The Physiology of Taste, 1825

ChocolateChocolate indulges the chocolate-obsessed baker with 212 chocolate-filled recipes and 155 mouth-watering color photos. Theme-based chapters are arranged by development and style of the recipe to reflect the author's approach to baking, and include Back-to-Basics Chocolate Cakes, with recipes for Classic Sour Cream Chocolate Chip Cake, Midnight Chocolate Cake, and No-Skimping-on-the-Butter Chocolate Frosting, and Chocolate Memories, with Grandma Lilly's Marble Cake and Chocolate Cream Pie. Introductory chapters make this book a timeless reference, with advice on maximizing chocolate flavor, working with a range of basic and premium ingredients, and predicting how chocolate will interact with other baking ingredients. Informative charts help readers to quickly compare and contrast ingredients, chocolate intensity levels, and characteristics of various batters. Chocolate essays and anecdotes add a personal touch to the book, as when Yockelson glorifies the less-than-picture-perfect flourless cake: "In a sexy kind of way, all those rich, dark curves are provocative," she writes. ChocolateChocolate is a guide bakers will turn to again and again, whether to find a recipe for a favorite dessert, refer to a useful chart, or simply rejoice in what Yockelson describes as "the most luxurious of all flavors."

Contents:
With Appreciation.

A Chocolate Journal.

The Flavor of Chocolate.

Techniques.

The Baking Pantry.

Outfitting the Baking Kitchen.

Brownie Style.

Back-to-Basics Chocolate Cakes.

Black Bottom Cupcakes, and More.

Chips and Chunks.

Chocolate and Streusel, Chocolate and Nuts.

Chocolate and Toffee.

Chocolate Birthday Cakes.

Chocolate Bread.

Chocolate Coffee, Bundt, and Pound Cakes.

Chocolate in Big Muffins, Biscuits, and Scones.

Chocolate in Layers.

Chocolate Memories.

Chocolate Pancakes, Chocolate Waffles.

Chocolate Tender, Chocolate Crunchy.

Chocolate, Caramel, and Nuts-a-Turtle Twist.

Deep, Dark, and Bittersweet.

Double Chocolate.

Flourless and Almost-Flourless Chocolate Cakes.

Heirloom Chocolate Cookies.

Mudslide.

Liquid Chocolate and Homemade Marshmallows.

Storing and Freezing Chocolate Baked Goods.

Sources.

Bibliography.

Photography Plate for Ingredients.

Index.


 
Versandfertig in 10 Tagen

Englisch | gebunden | 512 Seiten | John Wiley & Sons | 2005/09

Artikel-Nr.: 11883 (bitte bei Rückfragen angeben)



Kategorie(n): Verschiedenes:Backbücher



Buchbesprechung / Rezensionen

Ich möchte eine Rezension zu diesem Buch schreiben
 

Alle hier angegebenen Preise verstehen sich als Nettopreise, ohne MwSt.
Innerhalb Deutschlands und den Ländern der EU erhöhen sich die Preise für Bücher, Zeitschriften und Zeitungen um 7% und die Preise für Foodposter, diverse Datenträger, Kunstgegenstände, andere Waren und Werbeeinschaltungen um 19% MwSt.

Ohne MwSt. sind alle Preise für Lieferungen innerhalb der EU-Länder (ohne Deutschland) für solche Firmen, die uns bei der Bestellung ihre Ident-Nr. benennen.
Für alle Empfänger mit einer Liefer- und Rechnungsanschrift in Ländern außerhalb der EU gelten die hier aufgeführten Nettopreise.

In alle Länder außerhalb Deutschlands erfolgt der Versand per Luftpost, aus Gründen der Schnelligkeit und des Versicherungsschutzes.

Warenkorb Warenkorb
Der Warenkorb ist leer! .